Du vet väl att du är viktig

Utan dig är jag ingenting

Till alla mina fantastiska klienter på Hallands Massage,

 

Jag är djupt tacksam för möjligheten att få vara en del av era framsteg och er personliga resa mot bättre hälsa.

 

Jag har haft äran att få vara med när ni har besökt mig i era olika skeden, från ömma ryggar när ni kommer till mig och att se förändringen när ni med lätta steg lämnar kliniken, till att ha haft ont i flera år och få vara delaktig när detta sakta men säkert minskar till det är helt borta. 

Att få vara en del av läkningsprocessen har varit en stor glädje och är en djup erfarenhet som jag känner tacksamhet över.

Jag är därmed ofantligt glad att ni har valt mig till er massör och är ödmjuk inför era vänliga ord om min kompetens.

 

Varje gång som ni kommer till mig är er berättelse värdefull då den hjälper mig att förstå er specifika och aktuella situation och vad som behöver åtgärdas sedan ni senast var på behandling hos mig. Ibland är det de små nyanserna i din röst eller rörelser som vägleder mig till dagens behandling.

 

Jag investerar ständigt i utbildningar och fördjupar kunskaperna för att kunna följa de senaste rönen och behandlingsmetoderna för att möta era besvär.

 

Jag är mottaglig för feedback och uppskattar därmed möjligheten att ta emot konstruktiv kritik. Trots att jag eventuellt genast bemöter ett sådant svar, så mottager jag all information på ett konstruktivt vis och låter den genomgå noggrann bearbetning. Om det skulle visa sig nödvändigt att justera mitt sätt att bemöta er, göra ändringar i våra behandlingsmetoder eller på något annat sätt förändra de aspekter som leder till missnöje, ser jag fram emot att hantera detta på ett adekvat sätt.

 

Ambitionen är att flexibelt anpassa mig och möta era behov genom att omforma mitt tillvägagångssätt, metodik och behandlingsstrategier med den yttersta graden av respekt och kompetens som ni förtjänar.

 

Jag ser fram emot att fortsätta ge er behandlingar och få vara en del i ert tillfrisknande. Jag tackar er alla för att ni väljer Hallands Massage som en fristad för avkoppling och välmående.

 

Varmt välkomna!

Susan Malmstedt - Massör på Hallands Massage

 

Sussie