Vårt uppdrag är att erbjuda bästa lösningen som hjälper i längden...

Susan: 0705-82 43 39, Håkan: 0708-81 15 44, Annika: 0703-34 06 08

 

Hallands Massage

Jag heter Susan Malmstedt och bor med min familj  i Oskarström sedan ett år tillbaka.
Jag gick min utbildning på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm och är certifierad massör och diplomerad massageterapeut.
 
Jag har sedan 2007 arbetat som egen företagare och trivs bra med att göra det. Jag har gått extra kurser inom just massage utbildningen, allt för att på bättre sätt kunna bemöta mina klienters behov samt följa med i utvecklingen av olika tekniker och forskning. 


Jag är också utbildad till Undersköterska. Jag jobbade från och till inom vården under ca 10 år.
 

Jag heter Annika Larsson. Jag är född och uppvuxen utanför Lund, där jag 1986 tog min student som undersköterska/mentalskötare. Jag jobbade ca 10 år inom vården, så jag har stor erfarenhet att möta människor i olika skeende av livet och lärde mig vikten av att vara inkännande, lyhörd, flexibel samt vikten av empati.

Mitt mål är att möta varje individ med öppet hjärta och där den befinner sig, vad hon/han än har med sig i sin "ryggsäck". Jag väljer att se varje individ för den unika varelse som de är i full respekt och ödmjukhet.Jag anpassar behandlingen efter dina förutsättningar.

Flytta till Halland 1991 och är sedan 2006 bosatt i Halmstad med min nu vuxna dotter. Trivs bra här nära havet och med de fina vänner jag fått genom åren.

Jag är utbildad Avspänningspedagog och Aura Soma terapeut samt har en hel del olika kurser bakom mig inom friskvård, massage, meditation, mental träning, kreativt skapande i olika former, healing och personlig utveckling.
Hos mig kan du även hitta ett kreativt utbud av målningar, mandalas, drömfångare, hjärtan i olika utförande mm.Jag säljer av mina smycken med upp till 70% REA så kom in och hitta en fin present till någon du vill ge något unikt.

Jag läser sedan aug. -16 sociologi på Högskolan i Halmstad. Detta innebär att det bli mindre tider. Jag kommer ta emot klienter en del fredagar och ibland istället på lördagar eller torsdagar Jag ger endast helkroppsmassage på 80 min. Lediga tiderna hittar du på bokadirekt.se (länk finns).

Personalen på Hallands Massage

gallery/sussie
gallery/annika
gallery/håkan

Jag heter Håkan Persson och bor här i Halmstad. Jag har länge haft drömmar om att hjälpa människor och  bestämde mig efter en del funderingar för att sadla om från byggjobbet. Så under ett år utbildade jag mig på Axelssons institut.  
Jag blev klar våren 2016. Gjorde mina sista praktiktimmar hos Hallandsmassage under våren 2016, där jag trivdes så bra att jag nu är en del av Hallandsmassage.

Jag är Certifierad massör och Diplomerad medicinsk massageterapeut samt   Idrottsmassör.

Just nu tar jag emot klienter på fredagar samt vissa kvällar i veckan, se lediga tider på boka direkt.

Jag är som massören lyhörd och sätter alltid min klient i fokus. 
Ta hjälp av massage, för att öka ditt välbefinnande. 

Hallands Massage Affärsidé

 

Att  ha ett bra utbud för våra klienter. Att var och en ska känna sig välkomna och få ett värdigt samt vänligt bemötande.

Vision

Att möta våra klienter med omtanke på ett värdigt sätt samt bidrar till en bättre hälsa.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Nytänkande och utveckling.
Vi praktiserar Tystnnadsplikt.

Hört från kund

Annika du har varma händer../ Margit"
"Detta var den bästa massagen jag någonsin fått, tack! /Sandra"
"Ni är fantastiska!"
"Tack för all hjälp, min smärta är borta."
"Dina händer är som gjorda för att ge massage."
"Min huvudvärk har helt försvunnit./ Alexandra"
"Den bästa massage jag fått, för du är så lyhörd och inkännande./Anne"